WIJNRANK GA HIER NAAR DE SHOP
    HOME    WIE ZIJN WIJ?    PRODUCTEN    VERZORGING    HOVENIERS    BEZOEK ONS    SERVICE    BOOM HUREN   IMPRESSIE
  
 

WIJNRANK ALS DECORATIeVE TUINPLANT

Druiven worden al eeuwenlang voor verschillende doeleinden gehouden en gekweekt. Niet alleen voor de bereiding van wijn, maar ook voor het verse fruit, of voor de productie van rozijnen en de olie uit de druivenpit. En wat dacht u van de decoratieve werking van een wijnrank? Met zijn frisse, groene gebladerte geeft een wijnrank, ook wel druivenrank of wijnstok genoemd, uw tuin vrijwel direct een mediterrane uitstraling.

Verzorging van wijnranken

Wijnranken komen voor in gebieden met een mild klimaat: Spanje, Frankrijk, ItaliŽ, Griekenland, Turkije en het zuiden van Duitsland. Voor de optimale kweek van eetbare vruchten is een zonnige plek dus wel aan te raden voor wijnranken, en ook aan snoeien, krenten en bemesting moet wel worden gedacht. Maar in de Hollandse tuin is de wijnrank vooral een ideale klimplant waarmee u, met een beetje hulp, al snel een prachtig bladerdak kunt creŽren.

Welkom in De Olijfgaard!

Sinds 2008 haalt De Olijfgaard tijdens inkoopreizen de mooiste mediterrane bomen uit het buitenland. VariĎrend van kleine vijgenbomen tot volle citrusbomen, en van oude fruitbomen tot mooie, jonge wijnranken. Daarnaast vindt u bij onze potterie een ruime collectie met mooie plantenbakken voor buiten. Al deze exemplaren staan uitgestald op ons terrein in Heerde. U bent van harte welkom om ons assortiment te bewonderen, om uw eigen boom uit te kiezen en om deskundig advies.
 
 

wijnrank kopen
Wijnrank (Vitis Vinifera) middel hoog
 

 

 wijnrank kopen
Wijnrank (Vitis Vinifera) hoogte circa 150cm

 


 
De Olijfgaard - Sprengenweg 8 - 8181NN - Heerde - Telefoon: 06 21588019 of 0578 692 097 - info@deolijfgaard.nl
Olijfbomen - Vijgenbomen - Winterharde Mediterrane Bomen - Potterie
 
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie?
Klik deze link

Website design - Marije van der Klugt