PRODUCTEN -  GA HIER NAAR DE SHOP
    HOME    WIE ZIJN WIJ?    PRODUCTEN    VERZORGING    HOVENIERS    BEZOEK ONS    SERVICE    BOOM HUREN   IMPRESSIE
  
 

PRODUCTEN


Alle onderstaande producten vindt u in de webshop van de Olijfgaard:
De Olijfgaardshop
 
Olijfbomen Vijgenbomen Cipressen Druivenranken
       
Palmbomen Citrusbomen Overige bomen Hollandse Fruitbomen
       
Potterie
       
Voedingsstoffen Winterbescherming
 
Mediterrane bomen


De olijfboom valt onder de categorie mediterrane bomen en kenmerkt zich door haar grillige stam, mooie grijsgroene blad en natuurlijk de heerlijke olijven en olie die de boom oplevert. Hoewel de olijfboom vroeger voornamelijk voorkwam in de mediterrane landen doet hij het ook prima in het Nederlandse klimaat. Zeker omdat ze geпmporteerd zijn uit het westen van de Pyreneeлn waar het afwisselende klimaat en de omstandigheden zorgen voor sterke bomen.

Nieuwe voorraad
 
Mediterrane bomen groeien relatief langzaam en kunnen eeuwen oud worden. De Olijfgaard heeft een gevarieerd aanbod in zowel de wat jongere olijfbomen als zeer oude exemplaren van wel 500 jaar oud met een stamomtrek tot zon 6 meter . Er bestaan ongeveer 80 soorten olijfbomen. De Olijfgaard heeft hieruit het ras Olea Europeea geselecteerd voor de verkoop, vanwege haar schoonheid en goede winterharde kwaliteiten. In deze soort is een grote diversiteit aan verschijningsvormen.
Onder de mediterrane bomen behoren ook de
vijgenboom, de citrusboom, wijnrank en cipres. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook oude fruitbomen of een palmboom kopen behoort bij ons tot de mogelijkheden. Graag helpen wij u verder de ideale boom voor u te vinden.

Aankleding terras

Naast een groot assortiment mediterrane bomen kunt u in onze webwinkel terecht voor diverse producten ter aankleding van tuin en terras. Zo zijn wij sinds vele jaren een vertrouwd adres om online
terrasverwarmers te kopen. Geniet optimaal van het buitenleven met onze energiezuinige terrasheaters. Of het maakt natuurlijk niet uit of de voorkeur nou uitgaat naar een staande terrasverwarmer dan wel een hangende terrasverwarmer, ййn ding is zeker; u zit het hele jaar door op een heerlijk verwarmd terras. Ook als het weer daar even niet aan meewerkt!

Heeft u liever de warmte van een echt vuur? Denk dan eens aan een
terraskachel of buitenhaard. Allen vervaardigd uit degelijke materialen en in vele modellen leverbaar. Geniet met een lekker glaasje van de heerlijke warmte en het betoverende vlammenspel van een stoere terraskachel of vuurschaal.

Handige hulp

Als u geen zin heeft om met terraspotten te sjouwen, denk dan eens na over een handige
plantentrolley (ook wel plantenroller genoemd). Zware potplanten of terraspotten verplaatst u moeiteloos en snel bij vorstperioden, tijdens schoonmaakwerkzaamheden of bij de herindeling van het terras of andere ruimte. Om ook zeer zware planten eenvoudig te verrijden zijn onze planten onderzetters verkrijgbaar in exemplaren met een maximale draagkracht tot liefst 300 kilo.

Naast plantentrolleys zijn ook
tuinmeubelhoezen een handig hulpmiddel op het terras. Met een tuinmeubelbeschermhoes voor bijvoorbeeld uw loungebank, ronde buitentafel, tuinmeubelset of parasol kunt u eenvoudig tuinmeubelen beschermen tegen alle weersinvloeden. Bovendien houdt u tuinmeubels eenvoudig schoon en blijven ze langer als nieuw. Tuinmeubel beschermhoezen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kwaliteiten en vele modellen.

Tuintrappen

Nieuw dit voorjaar zijn trappen en wanden van
Cortenstaal. Deze terras- of tuintrappen zijn zeer eenvoudig zelf, of door de hovenier te plaatsen . De trappen van duurzaam cortenstaal zijn een ideale en fraaie manier om hoogteverschillen in de tuin op te lossen en tegelijkertijd een speels effect in de tuin te creeren. Naast trappen voor de tuin leveren wij diverse andere tuinproducten van cortenstaal en polyester.

 


 
De Olijfgaard - Daendelsweg 4b 7315AJ Apeldoorn - Telefoon: 06 215 88 019 of 055 301 4071 - info@deolijfgaard.nl

Olijfbomen - Vijgenbomen - Winterharde Mediterrane Bomen - Potterie
 
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie?
Klik deze link

Website design - Marije van der Klugt