OLIJFBOMEN  -  GA HIER NAAR DE SHOP
    HOME    WIE ZIJN WIJ?    PRODUCTEN    VERZORGING    HOVENIERS    BEZOEK ONS    SERVICE    BOOM HUREN   IMPRESSIE
  
 

OLIJFBOMEN

 
Verkoop olijfbomen bij De Olijfgaard
 

Bij De Olijfgaard vindt u een zeer uitgebreide verzameling mediterrane bomen voor de verkoop. Olijfbomen zijn er in alle soorten en maten, maar ook vijgenbomen, wijnranken en citrusbomen. Sinds wij in 2008 van onze hobby een onderneming hebben gemaakt is met name de verkoop van goedkope olijfbomen een serieuze bezigheid geworden.
 
Op ons terrein vindt u een ind
rukwekkende verzameling olijfbomen die wij in de Spaanse Pyreneeën voor u hebben geselecteerd. Het afwisselende klimaat zorgt daar namelijk voor extra sterke bomen.
 

Verkoop extra sterke olijfbomen
 

In totaal bestaan er zo’n 80 soorten olijfbomen, maar wij kozen het ras Olea Europeea voor de verkoop. Deze olijfbomen bieden een enorme diversiteit in afmetingen en vormen, zijn vanwege hun herkomst uit een hoogliggend gebied gegarandeerd winterhard en bovendien bijzonder mooi.
Door onze persoonlijke betrokkenheid bij de selectie van de bomen en het transport kunt u rekenen op kwalitatief uitstekende en goedkope olijfbomen.
 

Verzorging en onderhoud
 
In de vrije natuur halen olijfbomen met hun wortels het benodigde vocht uit de diepe grond. Wanneer ze in een van onze plantenbakken voor buiten geplaatst worden of recentelijk in onze huiselijke tuinaarde zijn geplant, moeten ze regelmatig worden verzorgd en gevoed. Daarom gaan wij verder dan alleen de verkoop van olijfbomen, maar geven wij ook advies en bieden wij een onderhoudscontract.
Met een onderhoudscontract van De Olijfgaard nemen wij alle snoeiwerkzaamheden, de bijvoeding en de bescherming van uw olijfbomen voor onze rekening.

 

Olijfboom delight
Olijfboom Delight
 
Olijfboom Belleza
Olijfboom Belleza
 


 
De Olijfgaard - Sprengenweg 8 - 8181NN - Heerde - Telefoon: 06 215 88 019 of 0578 692 097 - info@deolijfgaard.nl

Olijfbomen - Vijgenbomen - Winterharde Mediterrane Bomen - Potterie
 
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie?
Klik deze link

Website design - Marije van der Klugt